Opció group

Equip

Un referent, un equip al darrera

Som un equip polivalent i multidisciplinar amb formació superior i una dilatada experiència en l’àmbit de la consultoria, que s’actualitza constantment mitjançant un procés continu de formació i reciclatge. Confiem en el potencial de les persones i ens apassiona acompanyar-les per a millorar el seu benestar i eficiència professional.

Comptem també amb els nostres col·laboradors de França, España i Regne Unit que aporten experiència i valor afegit a tots els projectes.

La nostra filosofia es basa en el compromís, el rigor i l’excel·lència en el treball, actuant sempre de manera col·laborativa i analitzant totes les perspectives amb un elevat grau de qualitat humana i professional.

Per què escollir Opció

El nostre repte és potenciar les capacitats de les persones i optimitzar els processos a les empreses. Oferim opcions i solucions personalitzades a les organitzacions . Millorar l’eficiència i la competitivitat són la base del nostre treball.

Creixent

Ens avalen més de 25 anys d’experiència en el sector, innovant i creixent professionalment dia a dia.

Necessitats reals

Ens adaptem a les necessitats reals dels nostres clients amb una implicació de principi a final.

Resultats

Assolim els resultats esperats i diferenciats,

Comunicació

Ens adaptem als seus canals de comunicació, presencialment o telemàtica.

L’equip d’Opció

Elisa Fité

Elisa Fité

Psicòloga - Coach i Directora
Adora engegar projectes d’àmbits diversos (el camp de possibilitats és tan extens!) i li apassiona el descobriment del potencial en cada persona. Se la pot trobar practicant ballet clàssic, com tocant la bateria.
Isabel Martín

Isabel Martín

Consultora i formadora
Mestra de vocació i convicció, el món de l’empresa es creua en el seu camí i des de llavors ajuda a les persones a créixer conjuntament amb les Organitzacions. Sols anem més ràpids, però en equip arribem més lluny.
Neus Vila

Neus Vila

Consultora i formadora
Especialitzada en Treball Social, reconvertida en l’entorn empresarial i específicament en l’àrea de desenvolupament de les persones, defensora del principi del long life learning. Laurediana, enamorada de la platja, la natura i de les muntanyes andorranes.
Patrícia Costa

Patrícia Costa

Consultora i formadora
Especialitzada en Comptabilitat i Administració, gaudint del paper de consultora en Recursos Humans. La caracteritza l’alegria i l’objectivitat. Té turofília!
Patricia Anguera

Patricia Anguera

Psicòloga - Coach
Ha desenvolupat la major part de la seva trajectòria en l’avaluació i el desenvolupament de persones i equips. Defensora i perseguidora de l’IKIGAI (propi i dels altres). Fa camí amb bambes i una motxilla carregada de “rotus” de colors i mapes mentals amb els que li agrada idear futurs!
Sara Castells Edo

Sara Castells Edo

Psicòloga i consultora
Psicòloga i curiosa, contínuament buscant i aprenent les noves tendències en el món de la psicologia. Entusiasta dels esports de muntanya i de la bona taula.
Jessica Gregorio

Jessica Gregorio

Administrativa
Interessada per l’empresa, els recursos humans i el màrqueting, observadora i prudent. Pertany a la Generació post mil.lenial, i se suma a la intel·ligència col·lectiva de l’equip.
Mari Carmen Garcia Oliva

Mari Carmen Garcia Oliva

Psicòloga
Explora i avalua perfils psicoprofessionals, també proveeix de recursos pel creixement i equilibri de les persones. Observa l'entorn amb el filtre de l'alegria i l'entusiasme. Li agrada la muntanya i el mar, els pobles rurals i les grans ciutats, la família, els amics, els companys de feina, els veïns i li agraden les persones que encara ha de conèixer. En resum, li agrada la vida.
Josep Maria Brugués

Josep Maria Brugués

Professor i consultor
Consultor de comunicació especialitzat en crisi i parlar en públic. El podeu trobar caminant i fent fotos per la muntanya.
Antoni Buira

Antoni Buira

Professor i consultor
Enginyer i MBA que xala optimitzant organitzacions. Si no fa això segurament estarà sobre una moto.

Partners i organitzacions amb les que col·laborem